Disclaimer

DagaanbiedingenOverzicht.nl is een overzicht van dagaanbiedingen van Nederland. Wij verkopen zelf geen producten, vakanties of diensten, maar wij tonen een overzicht van afbeeldingen, product- en prijsinformatie. Deze afbeeldingen, product- en prijsinformatie is afkomstig van websites met dagaanbiedingen. Zij leveren de afbeeldingen en informatie automatisch aan. Dagaanbiedingsms.nl is dan ook niet verantwoordelijk en aansprakelijk voor eventuele fouten en onvolkomenheden op haar website. De acties worden om het uur geladen, dus het kan zijn dat informatie een korte tijd niet overeenstemt met de informatie op de websites met de dagaanbieding. Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Voor vragen en klachten over de opgenomen producten, vakanties of diensten, verwijzen we je naar de klantenservice van de website van de betreffende aanbieding.

Het maken van een kopie door middel van een fotokopie, een zeefdruk, een screenshots of een andere duplicaten van onze website of delen ervan is niet toegestaan ​​zonder schriftelijke toestemming van ons.

DagaanbiedingenOverzicht.nl gaat zorgvuldig om met de aan haar toevertrouwde informatie. Persoonlijke informatie, zoals adres- en telefoonnummer zullen nooit aan derden ter beschikking worden gesteld.

Reacties via het reactieformulier worden niet doorgestuurd naar partners tenzij hierom wordt gevraagd.

Alle rechten voorbehouden DagaanbiedingenOverzicht.nl

Meld je snel aan voor onze dagaanbiedingen nieuwsbrief en ontvang iedere dag alle dagaanbiedingen van Nederland in je mailbox. Zo mis je geen enkele dagaanbieding!